divendres, 27 de novembre del 2009

Com descarregar i convertir videos FLV de Youtube al teu ordinador

Ahir, vaig estar gaudint de grans moments televisius rememorant el gran programa "Persones humanes" via Youtube, en concret, de les moltes seccions que hi havia vaig veure la del gran escriptor Quim Monzó, tot seguit us en poso un exemple perquè comproveu el contingut d'aquelles nits de bona tele...

Després de donar-hi voltes em van venir ganes de guardar-me aquests petits grans fragments de video al meu ordinador i vaig descobrir aquest programet anomenat Eusing Free Youtube Downloader Converter el qual com el seu nom indica, et permet descarregar-te i convertir un video de Youtube a un altre format de video mp4, 3gp, mov, wmv, etc..., en un sol pas. Molt útil per si mai el servei més famós de visionat de video via internet decidís plegar bieles i deixar de posar a la disposició de tot internet aquests grans moments pretèrits!
Pels macaires, he trobat aquest programet anomenat iTubegrabber al gran blog Applesfera que encara perfecciona més el tema i et permet fer el mateix que l'anterior, però de més serveis de video com vimeo, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada