divendres, 28 d’agost del 2009

N900, la saga s'allarga

Encara no s'ha acabat l'agost, encara no ha arribat el congrés de Nokia a Stuttgart, i ja és oficial, el substitut del N97, per anomenar-lo d'alguna manera, ja que més aviat sembla una bona barreja entre un N97 i un Android. Em refereixo a l'última fornada de Nokia en gama alta de mòbils o ordinadors de butxaca o dispositiu que fa el 95% de totes les coses que es poden fer al 2009 en telefonia mòbil, anomenat N900. Si, a aquesta gent se li estàven acabant els numeros de desenes i han passat a les centenes, ara ja no tindran tant de problema d'aqui al N977... hi ha per estona!
Això si qui el vulgui, haurà de carregar amb 181 grams, no!!! Corre el rumor de que el pack del telèfon vindra amb un joc de peses per muscular-se i que no es faci tan feixuc el transport del dispositiu per part de l'usuari entrenat.
Com el trasto té gairebé de tot, incorpora tot el que ja porta el N97 i alguna coseta més, com molta més memoria RAM, acceleració gràfica i el sistema operatiu Maemo que promet bastant, us diré el que hi he trobat a faltar, bàsicament gravació en alta definició, sortida HDMI i projector.

Aqui podeu veure el video oficial


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada